Online jóga hölgyeknek! Biztonságos, vezetett jóga kezdőknek és újrakezdőknek, akár szülés után is. Egyéni online konzultáció, interaktív órák, videó-gyakorlatsorok. Jógázz kedved és saját időbeosztásod szerint!
Főoldal » SzuperAnyuka Egészségtornák » Napfonat regeneráló jóga kisgyermekes anyukáknak Amandával

Napfonat regeneráló jóga kisgyermekes anyukáknak Amandával

Elvesztél a kialvatlan éjszakákban, a folyamatos anyaszerepben? Olyan egészségbarát mozgásformát keresel, amely megóvja a hasfaladat, hasizmaidat, medence- és gátizmaidat, nem terheli túl az izületeidet és akár kezdőként is sikerélménnyel ajándékoz meg? Szívesen kipróbálnád a jóga valamelyik irányzatát, de csak olyat, amit a szülést követő regeneráció részeként vagy azt követően is biztonsággal végezhetsz?

Akkor jó helyen jársz: most itt a lehetőség egy kis testi-lelki regenerációra! A NapfonatJóga neked készült, ha

 • kisgyermekes anyukaként elérkezett az idő, hogy újra foglalkozz önmagaddal, és kipróbálj egy olyan rendszeres mozgásformát, ami akár kisgyermek mellől otthonról is végezhető, és bármikor beilleszthető a napirendedbe,
 • kismama vagy és szeretnél a szülésig aktív maradni, felkészíteni a tested a szülés és az anyaság kihívásaira (a kismamáknak szóló NapfonatJóga ismertetőjéhez kattints ide!)

NapfonatJóga gyakorlatait a SzuperAnyuka szakmai csapatával közösen fejlesztettük és teszteltük. Harmonikusan illeszkednek más SzuperAnyuka egészségtornákhoz és jól kiegészítik egymást fejlesztésben, erősítésben és regenerációban egyaránt. Így bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretne egy biztonságos, vezetett jóga keretében lazítani, erősödni és új mozgásélményt gyűjteni!

A jóga nálunk: a SzuperAnyuka Egészségtornák hasfal- és gátizomkímélő jógagyakorlatait Májer Amanda jógaoktató és jógapszichológus segítségével dolgoztuk ki

Kemenczky-Majer Amanda vagyok, négy kisgyermek anyukája, jógaoktató és kismamajógaflow-oktató, jógapszichológia- és védikuséletmód-tanácsadó.
Közel húsz éve jógázom rendszeresen, két évtized alatt több jógastílusban (vinyásza, astanga, jin, aerial, hatha, kundalini, akro-, kismama- és női jóga) szereztem gyakorlatot. 
Oktatási stílusom fő vonulata a vinyásza, az áramlás jógája.

A jóga neked is segíthet megélni és kimozogni belső világod történéseit és a téged ért külső hatások lenyomatait. Átmozgatja és felfrissíti a testet, oldja a blokkokat, növeli a mozgástartományt.

Akár kezdőként ismerkednél vele, akár már haladó jógázóként térnél vissza ehhez a mozgásformához, szeretettel várlak a NapfonatJóga tematikus videókurzusain! Remélem, sikerül kedvet csinálnom neked ehhez a csodálatos edzésformához. Gyere, tarts velem, jelentkezz most!

Milyen ez a jóga, és miben más?

A NapfonatJóga egészségbarát mozgásforma. Ez azt jelenti, hogy minden kihívás és élmény benne van a jóga varázslatos világából, de soha nem terheli túl a testet és figyelembe veszi a női (poszt-natális) szempontokat is. A SzuperAnyuka csapatának szakmai hátterére támaszkodva egy olyan egyedülállóan nő-barát jógaprogramot hoztunk létre, ahol valóban teljes biztonságban érezheted magad.

A NapfonatJóga további különlegessége, hogy bár online órákból áll, de más SzuperAnyuka egészségtornákhoz hasonlóan ez is vezetett program. Tehát a bármikor megnézhető tornavideók mellett itt is személyes konzultációkkal, élő órákkal, a csoportra és egyénre szabott programmal dolgozunk. Így közel olyan hatást érünk el, mintha magánórán vennél részt. Viszont jóval kevesebbet kell fizetned érte.

Természetesen nálunk is élvezheted az online jógaórák minden előnyét. Hiszen a gyakorlatokat a saját időbeosztásod szerint, tetszőleges időpontban végezheted. S mivel nem kell kimozdulnod otthonról, akár kisgyermekeid mellől is jógázhatsz. Sőt, a jógavideókhoz korlátlanul hozzáférhetsz, amíg előfizetőnk vagy, így kedvenc videóidat újra előveheted bármikor, bármennyiszer.

Kipróbálnád? A jelentkezéshez kattints ide!

Milyen NapfonatJóga programok közül választhatsz?

Kipróbálnád a jógát és egy biztonságos, vezetett online mozgásformát keresel? Szeretnél teljesíthető kihívások mellett hétről hétre fejlődni, erősödni, hajlékonyabbá válni? 

 • NapfonatJóga Hajnal program a jógával csak most ismerkedő kezdők és újrakezdők számára kínál teljes értékű jógaélményt és folyamatos fejlődési lehetőséget. Ez az öthetes intenzív program, naponta egy-egy új rövid gyakorlatsorral, sok magyarázattal és egyéni támogatással. Figyelek az igényeidre, regenerációdra, és kifejezetten kíméljük a has és a gát területét. A program finoman vezet be a jóga világába, megismered az alapmozdulatokat, kifejezéseket és felkészül a tested, lelked a valódi jógagyakorlásra. Nem igényel semmilyen alapismeretet, csak egy kis lelkesedést és kíváncsiságot.
 • A NapfonatJóga Hajnal Plusz egy fix, öthetes középhaladó csoport, a Hajnal és a Zenit közötti átmenet. Ez a kurzus a kezdő programban elsajátított ismereteket vonja egységbe, és biztos alapot teremt a haladó csoportban való részvételhez.
 • NapfonatJóga Zenit a jógában már jártas hölgyek, édesanyák regenerálását, erősítését és lelki egyensúlyát támogató jógaprogram. Akkor ajánljuk, ha csupán 1-2 ujjnyira távolodtak el a hasizmaid (a program a SzuperTest RTM edzéseknek is jó kiegészítője) és visszatérnél a jóga világába, de úgy, hogy az összhangban legyen új igényeiddel, állapotoddal. Átmozgatja a testet, növeli a mozgástartományt, oldja a testi és lelki feszültséget, így hatékonyan támogatja a sikeres regenerációdat.
 • A NapfonatJóga Kismama kifejezetten a várandós hölgyek jógaprogramja. Egy áramló gyakorlás, amely átmozgatja az átalakuló test minden pontját, oldja a tipikus feszültségi pontokat, kezeli a jellemző kellemetlen testi tüneteket, felkészít a szülésre és a babás életre, lazít, nyugtat, emellett fejleszti a baba és mama kapcsolatát és a kicsi idegrendszerét is. Mindezt kiegészítjük légzőgyakorlatokkal, gátizomtornával, vizualizációkkal és relaxációs technikákkal, a várandósság alatt felmerülő témákkal. A programra a betöltött 12. héttől, vagyis a 2. trimesztertől várjuk jelentkezésedet, a részletes leíráshoz és a jelentkezéshez kattints ide!

Ha esetleg bizonytalan vagy, melyik programot válaszd, jelöld meg jelentkezési lapon. Felveszem veled a kapcsolatot, megbeszéljük az egészségügyi hátteredet és a jógatapasztalataidat, így személyesen is tudok neked segíteni a választásban! Kattints ide és küldd el a jelentkezésedet most!

Miért ajánljuk neked a NapfonatJógát?

Azért, hogy…

 • erősebb és rugalmasabb legyen a tested,
 • a hasfalad állapotát biztonságban tudva mozoghass, jógázhass,
 • egy kellemes jógával kiegészíthesd a szülés utáni regenerációdat,
 • rugalmasabban tudj szembenézni a külvilág eseményeivel és érzelmeid hullámzásával,
 • le tudj csendesedni, és képes legyél igazán magadra figyelni,
 • megkapd azt a folyamatos kontrollt és figyelmet, ami a gyakorlatok biztonságos kivitelezéséhez szükséges,
 • egy olyan online közösség tagjaként jógázhass, ahol a program és a csoportdinamika hétről hétre lelkesedést és lendületet ad!

Rugalmas és erős test – rugalmas és erős hozzáállás a kihívásokhoz!

Mivel várunk a Napfonat jógaprogramokon?

Áramló mozgássorozatokon keresztül erősítjük izomzatodat, oldjuk az esetleges feszültségeket. A vinyásza stílus mindig tud újat mutatni, tánchoz hasonló áramlása a szabadság érzetét ébresztheti fel benned is.

Milyen órákból áll az online NapfonatJóga?

Nálunk nem csak előre felvett videókat kapsz: a program egyéni online konzultációval és a gyakorlatok személyre szabásával indul. Ezután minden héten friss gyakorlatsort tartalmazó videót találsz a NapfonatJóga zárt Facebook-csoportjában. Attól függően, hogy melyik programot választod, a következők várnak rád.

NapfonatJóga Hajnal 

Online programunk során lépésről lépésre vezetlek be a jógagyakorlás módszereibe. A napi feladatsort szabadon beillesztheted napirendedbe, és ha több időd lenne, a régebbiekből is elővehetsz a hónap során.

Minden hétre kapsz:

 • 6 darab 10-15 perces gyakorlatsort, ami lehet mozgásos, légzésre fókuszáló vagy épp relaxációs gyakorlás,
 • heti 1 csoportos konzultációt is tartalmazó interaktív órán is részt vehetsz igény szerint (egy videokonferencia-rendszer segítségével), ahol együtt jógázunk, és a gyakorlatok helyes kivitelezésére közvetlen visszajelzést kaphatsz. Az interaktív órákon a részvétel nem kötelező, de az együtt gyakorlás élményét adja, és a végén felteheted kérdéseidet is.

NapfonatJóga Hajnal Plusz és NapfonatJóga Zenit

Annak érdekében, hogy mindig a szabadidőhöz és aznapi hangulatodhoz igazíthasd jógagyakorlásod, a klasszikus, hosszabb jógaórát nem egyben, hanem modulokra bontva kínáljuk neked.

Minden hétre kapsz:

 • egy teljes értékű 40 perces, a mozgást fókuszba állító gyakorlatsort,
 • egy 10 perces, a mindennapi rutinba beilleszthető átmozgató gyakorlatsort,
 • 2-3 rövidebb, 10-15 perces kiegészítő, nem a testmozgásra fókuszáló (légzőgyakorlatos, relaxációs, kapcsolódó témákat taglaló) vagy információs videót,
 • heti 1 csoportos konzultációt is tartalmazó interaktív órán is részt vehetsz igény szerint (egy videokonferencia-rendszer segítségével), ahol együtt jógázunk, és a gyakorlatok helyes kivitelezésére közvetlen visszajelzést kaphatsz. Az interaktív órákon a részvétel nem kötelező, de az együtt gyakorlás élményét adja, és a végén felteheted kérdéseidet is.

A NapfonatJóga Kismama

Annak érdekében, hogy mindig a szabadidőhöz és aznapi hangulatodhoz igazíthasd jógagyakorlásod, a klasszikus, hosszabb jógaórát itt sem egyben, hanem modulokra bontva kínáljuk neked.

Minden hétre kapsz:

 • egy teljes értékű 40 percesa mozgást fókuszba állító gyakorlatsort,
 • egy 10 perces, a mindennapi rutinba beilleszthető átmozgató gyakorlatsort,
 • 2-3 rövidebb, 10-15 perces kiegészítő, nem a testmozgásra fókuszáló (légzőgyakorlatos, relaxációs, kapcsolódó témákat taglaló) vagy információs videót,
 • heti 1 csoportos konzultációt is tartalmazó interaktív órán is részt vehetsz igény szerint (egy videokonferencia-rendszer segítségével), ahol együtt jógázunk , és a gyakorlatok helyes kivitelezésére közvetlen visszajelzést kaphatsz. Az interaktív órákon a részvétel nem kötelező, de az együtt gyakorlás élményét adja, és a végén felteheted kérdéseidet is.

NapfonatJóga online programok zárt Facebook csoportban érhetőek el, így a részvételhez Facebook-profil és havi bérlet vásárlása szükséges. Ide kattintva máris kiválaszthatod a neked megfelelő programot!

Mennyibe kerül egy NapfonatJóga kurzus?

A Napfonat Jógaprogramok havi díja 14.900,- Ft. Ezért 4 héten át heti 60 perces élő órát és mellette 60-80 percnyi, változatos modulokból összeállítható, tetszés szerinti beosztásban és gyakorisággal végezhető jóga-gyakorlatsorokat kapsz, a tagságod alatt korlátlan hozzáféréssel. Ez havonta 8-10 órányi új tartalmat jelent!

Örülnék, ha velem jógáznál! Ehhez csak ki kell töltened az alábbi jelentkezési lapot, majd az e-mailben kapott számla alapján kiegyenlíteni a NapfonatJóga díját. Ezt követően időpontot egyeztetünk veled az első egyéni online konzultációra, majd küldjük a meghívót a zárt Facebook-csoportba. Ide kerülnek fel minden héten a jógamodulok és innen éred el a heti interaktív órákat is. Csoporttagságod alatt hozzáférésed korlátlan, tehát az adott hónapban feltöltött gyakorlatokat bármennyiszer elvégezheted, ha kedved tartja!

A jelentkezésed után e-mailben küldött számlát kérjük, hogy online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással egyenlítsd ki. Ha a befizetést követően meggondolnád magad, az indulást megelőző napig a megvásárolt kurzust átruházhatod barátod vagy ismerősöd számára. 

Ajándékba adnád ezt a jógaprogramot?

Töltsd ki a saját nevedre a jelentkezési lapot, és a megjegyzés rovatban jelezd, hogy ajándékba szeretnéd adni. Egyúttal másold be a leendő megajándékozott elérhetőségi adatait és Facebook-oldalának hivatkozását. (Az egészségügyi kérdőívet ugord át, azt majd kitölti ő magának.) A számla kiegyenlítése után ne felejtsd el őt is értesíteni, mert fel kell vennie velünk a kapcsolatot a NapfonatJoga@szuperanyuka.hu e-mail címen!

Bizonytalan vagy, megfelel-e neked ez a jógaprogram?

Jelöld be ezt a jelentkezési lapon, én pedig rövidesen felveszem veled a kapcsolatot, és segítek megfelelő jógaprogramot választani. De írhatsz e-mailt a NapfonatJoga@szuperanyuka.hu címre is – szerettel várom a leveled!

Ha pedig úgy érzed, hogy készen állsz a döntésre, nincs más hátra, kattintsd ide: Igen, jelentkezem a Napfonat online jógaprogramra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük