Medencefenék-regeneráló online torna Dórával | SzuperAnyuka
Főoldal » SzuperAnyuka Egészségtornák » Medencefenék-regeneráló online torna Dórával

Medencefenék-regeneráló online torna Dórával

A szülés utáni regeneráció fontos része, de más életszakaszban is szükségessé válhat a medencefenék izmainak megerősítése. A nők jelentős része találkozik élete során olyan jelekkel, amelyek gyengébb gátizmokra vagy medencefenék-gyengeségre utalnak. Sokan természetesnek veszik, hogy szülés után, vagy bizonyos életkor felett kialakul ez az állapot, pedig szakszerű tornával jól kezelhető és megszüntethető. A SzuperAnyuka Egészségtornák medencefenék-regeneráló online tornája bizonyítottan hatásos módszer a probléma kezelésére – jöjjenek a részletek!

Miért válaszd a medencefenék-regeneráló online tornát?

A SzuperTest medencefenék-regeneráló online torna a medencefenék izomzatának aktiválását, megerősítését célzó Kanga PowerHouse programon és a szétnyílt hasizom regenerálását segítő Rectus Training Módszeren (RTM) alapul. Nagyszerűen ötvözi a has és törzs körüli izmok, a medencefenék és a gátizmok megerősítését célzó gyakorlatsorokat, így erre a problémára valóban komplex és eredményes megoldást nyújt.

A gyakorlatokat egészségügyi (posztnatális) szempontok mentén, szülész-nőgyógyász orvos aktív közreműködésével fejlesztették ki. Így a tornasorokat – a fokozatosság betartása mellett – nyugodtan végezhetik gyermekvállalásra készülők, várandós kismamák, vagy már szülésen átesett anyukák, ill. menopauzán átesett nők is a sérülés veszélye nélkül, életkortól függetlenül.

A program jó választás azok számára is, akik hosszabb kihagyás után, netán méh- vagy hólyagsüllyedéssel küzdve, biztonságos keretek között szeretnék visszaszerezni erőnlétüket, mielőtt újrakezdenék kedvenc sportjukat.

Viniczai Dóra RTM oktató, NMPT instruktor, szétnyílt hasizom és medencefenék specialista

Viniczai Dóra vagyok, RTM és Kanga PowerHouse oktató, NMPT instruktor. Szétnyílt hasizom- és medencefenék-regenerációval, valamint természetes mozgásminta tréninggel foglalkozom. Hármasikres anyukaként magam is szembesültem azzal, hogy milyen gondokat okozhatnak a meggyengült gátizmok.

Magam is átéltem és megtapasztaltam tehát azt a folyamatot, amelyen téged is szeretnélek végigvezetni. Saját regenerációm során meggyőződtem arról, hogy nem csupán esztétikai kérdésről, hanem egy összetett egészségügyi problémáról van szó, amelyre van megoldás.

Újra erős és egészséges izmok.
Együtt, könnyedén!

Ezzel a tornával célunk a gát-, medencefenék- és törzstartó izmok valamint a hasizmok újjáépítése és regenerálása. Különösen a szülésen átesett nőknek válhat szükségessé a tudatos regenerálás és erősítés, akár hüvelyi szülés, akár császármetszés után.

A medencefenék-regeneráló torna során lépésről lépésre haladva erősítjük meg a törzs és a medencefenék izmait, valamint a kapcsolódó izomcsoportokat és foglalkozunk a fasciákkal is. Mi a módszert, a gyakorlatokat, a személyes figyelmet és a sok évnyi tapasztalatot adjuk, de a munka oroszlánrésze és sikere természetesen a Tiéd! A tornasorozat alatt azt is megtanulod, hogy a későbbiekben mire figyelj, és hogyan előzd meg a probléma esetleges kiújulását.

Milyen órákból áll medencefenék-regeneráló online torna?

A kurzus egyéni online videokonzultációval, szintfelméréssel és a gyakorlatok személyre szabásával indul. Ezt követően meghívást kapsz egy zárt Facebook csoportba, ahol minden héten egy-egy 60 perces órát és 1×20 perces gyakorlatsort (házi feladatot) érhetsz el, továbbá minden héten kapsz életviteli tanácsokat is, ami segíti a regenerációt és megelőzi az újabb problémák kialakulást.

Az alapok elsajátítása és a gyakorlatsorok betanulása után, az egyéni haladástól függően – nagyjából a kurzus felétől – csatlakozhatsz a kurzussal párhuzamosan futó online gyakorlóórákba. Így ha megszereted ezt a mozgásformát, érzékeled a javulást és szeretnél továbblépni, az online gyakorlóórák keretében hetente új tornasort próbálhatsz ki. Így az alapozó tornasorozat befejezését követően sem maradsz új gyakorlatok, inspiráló csoport és szakértői útmutatás nélkül!

Hogyan tudsz csatlakozni a medencefenék-regeneráló online tornához?

A csatlakozáshoz Facebook regisztrációval kell rendelkezned, amivel a tornasorozat zárt csoportjába be tudsz majd lépni! Töltsd ki és küldd el ezt a jelentkezési lapot, és az e-mailben kapott számla alapján egyenlítsd ki a díjat. Ezt követően időpontot egyeztetünk veled az első egyéni (video)konzultációra. Majd küldjük a meghívót az online torna zárt Facebook-csoportjába.

Ide kerülnek fel minden hét elején a 60 perces órák, péntekeknként pedig a 20 perces videók. A csoporttagságod alatt hozzáférésed korlátlan, tehát a gyakorlatokat bármennyiszer elvégezheted, ha kedved tartja. Ha pedig a tornasorozat után folytatnád a szervezett tornát, csatlakozhatsz az online gyakorlóórákhoz (ezek díját a jelen kurzus ára nem tartalmazza).

Mennyibe kerül a medencefenék-regeneráló online tornasorozat?

A teljes edzésprogram 3 egymásra épülő blokkból áll. Induláskor csak az első blokk árát kell befizeted, majd minden blokk elvégzése után eldöntheted, hogy folytatod-e velünk a tornát, és vállalod-e a következő blokk költségeit. Ha csalódnál, bármikor kiszállhatsz. De reméljük, hogy gyorsan érzékelni fogod a pozitív változásokat magadon. Mi a tornasorozatot úgy állítottunk össze, hogy minél többet tornázhassunk együtt!

Az első 3 hetes Alapozó blokk díja 15.900, – Ft (áfával), amely az első héten 1 belépő egyéni online konzultációt, majd a következő 3 hétben:

heti 1 x 60 perces online órát,
heti 1 x kiegészítő videót,
heti 1 x 20 perces feladatsort tartalmaz az otthoni gyakorláshoz kiegészítve a medencefenék egészségének megőrzésével kapcsolatos életviteli tanácsokkal.

A gyakorlatokat bármennyiszer elvégezheted. Ha már megtanultad az alapokat és megtetszett ez a mozgásforma, jöhetsz velünk a Középhaladó szintre!
Ha szeretnéd elkezdeni ezt az alapozó blokkot, kattints ide és jelentkezz!

A Középhaladó blokk díja 15.900, – Ft (áfával), amelynek során a fenti tematikát követve tornázunk, erősítünk és regenerálunk újabb 4 héten át. A befejezés után az edzettséged szintje és a gyakorlatok önálló elvégzési képességei alapján csatlakozhatsz az online gyakorlóóra-csoportunkhoz. De dönthetsz úgy is, hogy inkább a következő Haladó blokkban, nagyobb egyéni figyelem és támogatás mellett szeretnél még tovább fejlődni.

A Haladó blokk díja 15.900, – Ft (áfával) és további három héten keresztül biztosítja számodra a heti 60 perces online órát és a heti 20 perces feladatsort az otthoni gyakorláshoz. A blokk befejezését követően a magabiztos tudás birtokában bátran csatlakozhatsz online gyakorlóóra-csoportunkhoz. Itt hetente megújuló, különböző szintű online órák és feladatsorok, valamint a csoportos interaktív tornák várnak!
A következő kurzus rövidesen indul – tarts velünk és jelentkezz most!

Az elküldött jelentkezés alapján az Alapozó blokk részvételi díjáról, 9.900, – Ft-ról (amely az áfát tartalmazza) e-mailben számlát küldünk. Kérjük, hogy ezt a számlát online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással egyenlítsd ki. Ha a befizetést követően a már megkezdett kurzus alatt meggondolnád magad, a kurzus díjának visszatérítésére nincs mód. De az indulást megelőző napig a megvásárolt kurzust átruházhatod barátod vagy ismerősöd számára.

Ajándékozni szeretném ezt a kurzust – mit tegyek?

Töltsd ki a saját nevedre a jelentkezési lapot, és a megjegyzés rovatban jelezd, hogy ajándékba szeretnéd adni. Egyúttal másold be a leendő megajándékozott Facebook-oldalának hivatkozását. (Az egészségügyi kérdőívet nyugodtan átugorhatod.) A számla kiegyenlítése után ne felejtsd el őt sem értesíteni, mert fel kell vennie velünk a kapcsolatot az info@szuperanyuka.hu e-mail címen!

Klassz, jövök hozzátok tornázni!

Szeretettel látunk! Kérjük, ehhez töltsd ki ezt a jelentkezési lapot. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, de ezúton is köszönjük, ha minél több egyéb információt is megadsz magadról, amelyek segítenek nekünk a gyors kapcsolatfelvételben és a gyakorlatok testre szabásában.

Igen, jelentkezem a medencefenék-regeneráló online tornára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük