SzuperAnyuka Egészségtornák | Home office átmozgató torna Annával
Főoldal » SzuperAnyuka Egészségtornák » Home office átmozgató torna Annával

Home office átmozgató torna Annával

Te is laptopon dolgozol, egeret tologatsz, telefonon egyeztetsz, online megbeszéléseken ülsz reggeltől estig, nap mint nap? Ugye jól jönne időnként egy jó kis home office torna? Megszámoltad már, hányszor állsz fel munka közben? Tudod-e, mi köze van a sok ülésnek a derékfájáshoz vagy éppen a fej- és nyakfájáshoz, s vajon milyen egyoldalú terhelést jelent a testednek a gyakori görnyedt, féloldalas testtartás?

Ha a folyamatos ülőmunka miatt napközben Te is keveset mozogsz, a Home office torna neked készült! Ez egy preventív gyógytorna, amellyel minden nap csupán 15 perc figyelmet és együttműködést kérünk tőled. Minden hétköznap érkező rövid tornavideóink segítségével nem csak kíméletesen átmozgatjuk a kritikus terhelésnek kitett izmokat és izületeket, de néhány hét alatt akár visszanyerheted helyes testtartásodat, és búcsút inthetsz a bemerevedett izmoknak, valamint a nyak-, a hát- és a derékfájásnak is!

A Home office torna a SzuperAnyuka Egészségtornák fejlesztése, amelyet Gáspár Anna, gyógytornász-fizioterapautával dolgoztunk ki.

A gyógytorna és én

Gáspár Anna a SzuperAnyuka Egészségtornák gyógytornásza, fizioterapeuta, a Home office torna kidolgozója

Gáspár Anna vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta, kismamatorna-oktató, három gyermek anyukája. Hosszú évek óta dolgozom ülőmunkát végzőkkel, akiknek többek között a mozgásszervi panaszok megelőzésében és gyógyításában segítek. Nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra. Azonban ha már kialakultak a problémák, azokat is sikeresen tünetmentessé tehetjük a megfelelő izmok erősítésével.

Te is több energiára vágysz a mindennapi kihívásokhoz, és szeretnéd elkerülni a tartósan fájdalmas állapot kialakulását? Tarts velem, segítek!

Kinek ajánljuk a Home office átmozgató tornát?

Ezt a kurzust kifejezetten ülőmunkát végzőknek javasoljuk, különösen azoknak, akik otthonról dolgoznak, nem éppen optimális irodai körülmények közt. Ismerős a helyet, hogy hirtelen el kell végzened egy munkát, de csak a konyhaasztalhoz tudtál leülni? Érezted már első nap után, hogy nem lesz így jó, de aztán egyéb lehetőségek hiányában győzött a megszokás?

Az ülőmunka – különösen ha helytelen testhelyzetben végzik – jelentős terhelésnek teszi ki a gerincet. Ha eközben valahol izomgyengeség lép fel, a gerinc természetes görbületei könnyen eltérnek az ideálistól, ami bizonyos pontokon torzulást eredményez. A gerinc helyes fiziológiájához az is elengedhetetlen, hogy megfelelően tartsanak a törzsizmok. Ha megbomlik ez az egyensúly, akkor fokozott terhelés kerül a nyakra és a derékras ez komoly mozgásszervi panaszokat okozhat. A túlterhelés vagy a féloldalas terhelés végső soron makacs nyak- és derékfájás formájában jelentkezhet.

Mivel a mozgásszervek szintjén minden mindennel összefügg, így nincs megfelelő tartás erős törzs-, váll-, és hasizomzat nélkül sem. Éppen ezért a SzuperTest- Home office torna ezekre a területekre is kiterjed, hogy segítsen a megelőzésben és a panaszok megszüntetésében. Útmutatást ad, hogy milyen feladatokat tudsz végezni akár gép előtt ülve akkor is, ha csak kevés időd van rá.

Milyen órákból áll ez az online program?

Minden kurzus megkezdése előtt egy rövid egyéni online konzultáció keretében mérem fel egészségi állapotodat, erőnlétedet és esetleges problémáidat. Ennek során személyre is szabjuk neked a programot, azaz pontosan megbeszéljük, ha bármilyen egészségügyi okból bizonyos gyakorlatokat máshogy kell kivitelezned.

Az egyéni online konzultáció után meghívunk zárt Facebook csoportunkba. Itt hetente 5 x 15 perces tornasorral jelentkezem, azaz minden hétköznap kapsz tőlem egy 15 perces gyakorlatsort, amit naponta legalább 1 alkalommal érdemes elvégezned. De megcsinálhatod többször is, ahogy időd engedi. Ezekkel a gyakorlatokkal minden nap alaposan átmozgatjuk és lépésről lépésre haladva megerősítjük az ülőmunkád során legnagyobb terhelésnek kitett izomcsoportokat.

Mivel a kurzus ideje alatt az összes korábban megkapott videóhoz korlátlanul hozzáférsz, ha naponta többször tornázol, kombinálhatod is ezeket. 

Ha 2-3 hét után érzed az eredményt, javul az erőnléted, tartásod, szűnnek az esetleges panaszaid és szívesen folytatnád a tornát, nincs akadálya: jöhetsz tovább a következő erősségű szintre! Sőt, választhatod akár a Home Office Plusz tornánkat is. Itt heti 3 x 15 perces gyakorlatsor mellett 1 x 40 perces, a teljes testet alaposan átmozgató nagy tornát, és 1 x 45 perces csoportos interaktív órát is elérsz a programban-

De ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük az első lépéssel: irány a Home Office átmozgató torna első 3 hetes blokkja!

Hogyan tudsz csatlakozni a Home Office tornához?

A csatlakozáshoz Facebook regisztrációval kell rendelkezned, amivel a tornasorozat zárt csoportjába be tudsz majd lépni!

Ha szeretnél velem tornázni, töltsd ki és küldd el a jelentkezési lapot, majd az e-mailben kapott számla alapján egyenlítsd ki a gyógytorna díját. Ezt követően időpontot egyeztetek veled az első egyéni online konzultációra, majd küldjük a meghívót a zárt Facebook-csoportba. Ide kerülnek fel minden hétköznap 15 perces gyakorlatok. A csoporttagságod alatt hozzáférésed korlátlan, tehát a tornasorokat bármennyiszer elvégezheted, ha kedved tartja!

Mennyibe kerül a Home Office torna?

A teljes program 9 hét, ami 3 x 3 hetes egymásra épülő, egyre nehezebb gyakorlatokat tartalmazó blokkokból áll. Induláskor csak az első blokk árát kell befizeted, majd minden blokk elvégzése után eldöntheted, hogy folytatod-e velünk a tornát, és vállalod-e a következő blokk költségeit. Ha csalódnál, bármikor kiszállhatsz. De reméljük, hogy gyorsan érzékelni fogod a pozitív változásokat magadon, hasonlóan azokhoz, akik jelenleg is különböző kurzusainkon vagy gyakorló óráinkon tornáznak velünk.

Az első 3 hetes Alapozó blokk díja 9.900, – Ft (áfával), amely az első héten 1 belépő egyéni online konzultációval kezdődik, majd a következő 3 hétben hetente 5 db 15 perces tornasort tartalmaz.

A gyakorlatokat bármennyiszer elvégezheted. Ha megtetszett ez a mozgásforma, jöhetsz velünk a következő szintre, ahol újabb 3 héten keresztül heti 5 új, a korábbinál erősebb gyakorlatsor gondoskodik az új kihívásokról és a folyamatos fejlődésedről. De dönthetsz úgy is, hogy a bővített Home Office Plusz csomag keretében tornázol velem tovább, ahol hetente

  • 3 x 15 perces gyakorlatsort,
  • 1 x 45 perces teljes testet átmozgató tornát,
  • 1 x 45 perces interaktív órát kínálok számodra, ahol együtt tornázunk és csoportos konzultáció keretében válaszolok az esetleges kérdéseidre is.

A Home Office Plusz díja 14.900, – Ft (áfával), amelynek során a fenti tematikát követve tornázunk és erősítünk újabb 3 héten át. 

Tarts velem és jelentkezz most!

Ha kitöltöd a jelentkezési lapot,Home Office első blokk részvételi díjáról, 9.900, – Ft-ról (amely az áfát tartalmazza) e-mailben számlát küldünk. Kérjük, hogy ezt a számlát online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással egyenlítsd ki. Ha a befizetést követően a már megkezdett kurzus alatt meggondolnád magad, az indulást megelőző napig a megvásárolt kurzust átruházhatod barátod vagy ismerősöd számára. 

Ajándékozni szeretném ezt a tornát!

Töltsd ki a saját nevedre a jelentkezési lapot, és a megjegyzés rovatban jelezd, hogy ajándékba szeretnéd adni. Egyúttal másold be a leendő megajándékozott elérhetőségi adatait és Facebook-oldalának hivatkozását. (Az egészségügyi kérdőívet nyugodtan átugorhatod.) A számla kiegyenlítése után ne felejtsd el őt értesíteni, mert fel kell vennie velünk a kapcsolatot a gyogytorna@szuperanyuka.hu e-mail címen!

Klassz, jövök hozzátok tornázni!

Szeretettel látunk! A jelentkezési lap kitöltéséhez kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük