Hasfal- és gátizom-kímélő jóga kismamáknak | SzuperAnyuka
Főoldal » SzuperAnyuka Egészségtornák » Hasfal- és gátizom-kímélő jóga kismamáknak

Hasfal- és gátizom-kímélő jóga kismamáknak

Te is olyan egészségbarát mozgásformát keresel, amely megóvja a hasfaladat, hasizmaidat, medence- és gátizmaidat, várandósság alatt is biztonsággal végezheted, nem terheli túl az izületeidet,és teljesíthető kihívást jelent, amely sikerélménnyel ajándékoz meg? Akkor jó helyen jársz. Újulj meg a jóga erejével és készülj fel gyermeked születésére testben és lélekben kismamáknak szóló online jógaprogramunkkal!

A Napfonat Kismama jóga neked készült, ha kismama vagy és szeretnél a szülésig aktív maradni, felkészíteni a tested a szülés és az anyaság kihívásaira. A NapfonatJóga gyakorlatait a SzuperAnyuka szakmai csapatával közösen fejlesztettük és teszteltük. Harmonikusan illeszkednek más SzuperAnyuka egészségtornákhoz. Így bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretne egy biztonságos, vezetett jóga keretében lazítani, erősödni és új mozgásélményt gyűjteni!

A jóga és én

Kemenczky-Majer Amanda a kismama jóga program kidolgozója, kismamajóga-oktató

Kemenczky-Majer Amanda vagyok, négy kisgyermek anyukája, jógaoktató és kismamajógaflow-oktató, jógapszichológia- és védikuséletmód-tanácsadó. Közel húsz éve jógázom rendszeresen, két évtized alatt több jógastílusban (vinyásza, astanga, jin, aerial, hatha, kundalini, akro-, kismama- és női jóga) szereztem gyakorlatot. Oktatási stílusom fő vonulata a vinyásza, az áramlás jógája.

A jóga neked is segíthet megélni és kimozogni belső világod történéseit és a téged ért külső hatások lenyomatait. Átmozgatja és felfrissíti a testet, oldja a blokkokat, növeli a mozgástartományt. Gyere, tarts velem!

Mi a NapfonatJóga, és miben más?

A NapfonatJóga egészségbarát mozgásforma. Ez azt jelenti, hogy minden kihívás és élmény benne van a jóga varázslatos világából, de soha nem terheli túl a testet és figyelembe veszi a női (pre- és posztnatális) szempontokat is. Mivel a szüléseim során és két várandósság között magam is szembenéztem a gyermekvállalás és a szülés utáni regeneráció összes kihívásával, így saját, személyes tapasztalataim is beépültek a gyakorlatsorokba. A SzuperAnyuka csapatának szakmai hátterével megerősítve egy olyan programot hoztunk létre, ahol valóban teljes biztonságban érezheted magad.

A NapfonatJóga további különlegessége, hogy bár online órákból áll, de más SzuperAnyuka egészségtornákhoz hasonlóan ez is vezetett program. Tehát a bármikor megnézhető tornavideók melett itt is személyes konzultációkkal, élő órákkal, a csoportra és egyénre szabott programmal dolgozunk. Így közel olyan hatást érünk el, mintha magánórán vennél részt. Viszont jóval kevesebbet kell fizetned érte.

Természetesen nálunk is élevezheted az online jógaórák minden előnyét. Hiszen a gyakorlatokat a saját időbeosztásod szerint, tetszőleges időpontban végezheted. S mivel nem kell kimozdulnod otthonról, akár kisgyermekeid mellől is jógázhatsz. Sőt, a jógavideókhoz korlátlanul hozzáférhetsz, amíg előfizetőnk vagy, így kedvenc videóidat újra előveheted bármikor, bármennyiszer.

Mit kínál a Napfonat Kismama jóga program?

A NapfonatJóga Kismama kifejezetten a várandós hölgyek jógaprogramja. Egy áramló gyakorlás, amely átmozgatja az átalakuló test minden pontját, oldja a tipikus feszültségi pontokat, kezeli a jellemző kellemetlen testi tüneteket, felkészít a szülésre és a babás életre, lazít, nyugtat, emellett fejleszti a baba és mama kapcsolatát és a kicsi idegrendszerét is. Mindezt kiegészítjük légzőgyakorlatokkal, gátizomtornával, vizualizációkkal és relaxációs technikákkal, a várandósság alatt felmerülő témákkal.

A programra a betöltött 12. héttől, vagyis a 2. trimesztertől várjuk jelentkezésedet.

Miért ajánljuk neked a NapfonatJógát?

Azért, hogy…

 • erősebb és rugalmasabb legyen a tested
 • a hasfalad állapotát biztonságban tudva mozoghass, jógázhass
 • egy kellemes jógával kiegészíthesd a babavárást és egyben fejleszd a babád idegrendszerét, erősítsd a köztetek levő kapcsolatot
 • le tudj csendesedni, és képes legyél igazán magadra figyelni
 • megkapd azt a folyamatos kontrollt és figyelmet, ami a gyakorlatok biztonságos kivitelezéséhez szükséges
 • egy olyan online közösség tagjaként jógázhass, ahol a program és a csoportdinamika hétről hétre lelkesedést és lendületet ad!

Rugalmas és erős test – rugalmas és erős hozzáállás a kihívásokhoz!

Milyen órákból áll a NapfonatJóga Kismama?

Nálunk nem csak előre felvett videókat kapsz: a program egyéni online konzultációval és a gyakorlatok személyre szabásával indul. Ezután minden héten friss gyakorlatsort tartalmazó videót találsz a NapfonatJóga zárt Facebook-csoportjában.

Annak érdekében, hogy mindig a szabadidőhöz és aznapi hangulatodhoz igazíthasd jógagyakorlásod, a klasszikus, hosszabb jógaórát nem egyben, hanem modulokra bontva kínáljuk neked.

Minden hétre kapsz:

 • egy teljes értékű 40 perces , a mozgást fókuszba állító gyakorlatsort,
 • egy 10 perces, a mindennapi rutinba beilleszthető átmozgató gyakorlatsort ,
 • 2-3 rövidebb, 10-15 perces kiegészítő, nem a testmozgásra fókuszáló (légzőgyakorlatos, relaxációs, kapcsolódó témákat taglaló) vagy információs videót,
 • heti 1 csoportos konzultációt is tartalmazó interaktív órán is részt vehetsz igény szerint (egy videokonferencia-rendszer segítségével), ahol együtt jógázunk , és a gyakorlatok helyes kivitelezésére közvetlen visszajelzést kaphatsz. Az interaktív órákon a részvétel nem kötelező, de az együtt gyakorlás élményét adja, és a végén felteheted kérdéseidet is.

A NapfonatJóga online programok zárt Facebook csoportban érhetőek el, így a részvételhez Facebook-profil és havi bérlet vásárlása szükséges. Lejjebb görgetve máris kiválaszthatod a neked megfelelő programot!

Örülnék, ha velem jógáznál! Ehhez csak ki kell töltened ezt a jelentkezési lapot, majd az e-mailben kapott számla alapján kiegyenlíteni a NapfonatJóga díját. Ezt követően időpontot egyeztetünk veled az első egyéni online konzultációra, majd küldjük a meghívót a zárt Facebook-csoportba. Ide kerülnek fel minden héten a jógamodulok és innen éred el a heti interaktív órákat is. Csoporttagságod alatt hozzáférésed korlátlan, tehát az adott hónapban feltöltött gyakorlatokat bármennyiszer elvégezheted, ha kedved tartja!

A Napfonat Kismama Jógaprogram havi díja 14.900,- Ft (áfával). Ezért 4 héten át hetente egy-egy 50 perces élő órát és mellette változatos modulokból összeállítható, tetszés szerinti beosztásban és gyakorisággal végezhető jóga-gyakorlatsorokat kapsz, a tagságod alatt korlátlan hozzáféréssel. Ez havonta 8-10 órányi új tartalmat jelent!

A jelentkezésed után e-mailben küldött számlát kérjük, hogy online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással egyenlítsd ki. Ha a befizetést követően meggondolnád magad, az indulást megelőző napig a megvásárolt kurzust átruházhatod barátod vagy ismerősöd számára.

Ajándékba adnád ezt a jógaprogramot?

Töltsd ki a saját nevedre ezt a jelentkezési lapot, és a megjegyzés rovatban jelezd, hogy ajándékba szeretnéd adni. Egyúttal másold be a leendő megajándékozott elérhetőségi adatait és Facebook-oldalának hivatkozását. (Az egészségügyi kérdőívet ugord át, azt majd kitölti ő magának.) A számla kiegyenlítése után ne felejtsd el őt is értesíteni, mert fel kell vennie velünk a kapcsolatot a NapfonatJoga@szuperanyuka.hu e-mail címen!

Klassz, jövök hozzátok jógázni!

Szeretettel látunk! Kérjük, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, de ezúton is köszönjük, ha minél több egyéb információt is megadsz magadról, amelyek segítenek nekünk a gyors kapcsolatfelvételben és a gyakorlatok testre szabásában.

Igen, jelentkezem a kismamáknak szóló Napfonat online jógaprogramra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük